top of page

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Chikondi Bakes aanbiedt. Door een bestelling te plaatsen via mail, persoonlijk bericht of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Chikondi Bakes .

Bestelling plaatsen

Het is aangeraden minimaal 2 tot 3 weken van tevoren te bestellen omdat de agenda snel is volgeboekt. Vermeld alvast uw adresgegevens, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor de smaak. U kunt foto's en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Foto's ter inspiratie worden niet 100% nagemaakt. Ook kunnen er kleur en ontwerp verschillen ontstaan.

De bestelling is definitief als deze is doorgenomen met de klant en de betaling is verwerkt. Als er binnen de afgesproken datum nog geen aanbetaling of gehele betaling heeft plaatsgevonden, behoudt Chikondi Bakes het recht om de opdracht te annuleren of te weigeren. Chikondi Bakes is niet verantwoordelijk voor leverings-communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie.

Betaling

aanbetalingen dienen voor de afgesproken datum te zijn en het resterende bedrag dient 1 week voor de afgesproken datum te zijn voldaan (m.u.v. last minute bestellingen).

Aanbetaling van 50% van het totaalbedrag ten laatste 1 week na het plaatsen van de bestelling.

Last minute bestellingen zijn in de laatste 7 dagen voor de afgesproken datum en dienen onmiddellijk betaald te worden.

Allergenen

Chikondi Bakes maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit zijn ei, pinda, noten, soja, gluten en melk (inclusief lactose). De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als u een allergie heeft dient u dit ten alle tijden te vermelden om problemen te voorkomen. Chikondi Bakes is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Bestelling annuleren en/of wijzigen

Bestellingen dienen per mail of persoonlijk bericht worden geannuleerd.

Verjaardagstaarten binnen 1 tot 2 dagen voor levering - 0% geretourneerd.

                                                3 tot 7 dagen - 50% geretourneerd.

                                               7 tot 14 dagen - 75% geretourneerd.

Vanaf 14 dagen voor de afgesproken datum krijgt u het gehele bedrag geretourneerd.

Wijzigingen dienen 1 week voor de ophaal of bezorgdatum te zijn doorgegeven (m.u.v.) geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen).

Bruidstaarten binnen 2 weken - 0% geretourneerd.

                                  3 tot 5 weken - 50% geretourneerd.

                                  6 tot 8 weken - 75% geretourneerd.

Vanaf 8 weken voor de afgesproken datum krijgt u het gehele bedrag geretourneerd.

Wijzigingen dienen 3 weken voor de ophaal of bezorgdatum te zijn doorgegeven (m.u.v. geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen).

Afhalen en bezorgen

De bestellingen dienen op de afgesproken datum en tijd te worden opgehaald.

Vanaf de bestelling door de klant is opgehaald ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Chikondi Bakes is niet aansprakelijk voor vervoersschade of ontstane schade aan de bestelde producten na het ophalen. Het algemeen advies luidt om de taart op de vloer van de auto aan de passagierskant te zetten Dit is de meest stabiele plek. Op de schoot, bank of stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan beschadigen.

Bestellingen kunnen tegen een meerprijs worden bezorgd.

Bestellingen kunnen tegen betaling afgeleverd worden door Chikondi Bakes. Als de klant niet aanwezig is op de locatie dient er door de ontvanger een verklaring te worden ondertekend dat de bestelling correct en ongeschonden is afgeleverd. Vanaf dit moment ligt de verantwoordelijkheid bij de ontvanger. 

Chikondi Bakes is niet aansprakelijk voor eventuele schade na het afleveren van de bestelling.

Bewaren

Alle producten dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen dan 20 tot 40 minuten (afhankelijk van de temperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 4 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden, afhankelijk van de vullingen. Chikondi Bakes is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Klachten

Als u niet tevreden bent over een producten dient u dit direct of binnen 24 uur na ophalen/afleveren te melden bij Chikondi Bakes . Hierbij dient u een stuk van het product te kunnen overhandigen zodat ik deze kan beoordelen en een passende oplossing kan bieden. Kunt u geen stuk van het product en of foto's overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken dan wordt u klacht niet in behandeling genomen.

Intellectueel eigendom

Alle ontwerpen, foto's, teksten en video's op mijn Facebookpagina en website zijn eigendom van Chikondi Bakes  en vallen onder intellectueel eigendom en auteursrecht. Chikondi Bakes mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Door een aanbetaling gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.bottom of page